Ozonoterapia

Back to Posts

Ozonoterapia

Ozonoterapie

OZONOTERAPIE

Terapia cu ozon reprezinta un tratament revolutionar , cu actiuni de vindecare remarcabile.

Terapia si-a dovedit eficienta in numeroase domenii medicale, dar este utilizata si in domeniul cosmetic pentru tratarea accneei  si pentru tratamente impotrica imbatranirii tenului.

Potrivit teoriei ca la baza oricarei afectiuni se afla oxigenerea insuficienta la nivel celular,tratamentul bazat pe amestecul de oxigen si ozon reface din interior reducand inflamatiie si tratand zona afectata.

Prin intermediul enzimelor, ozonul omoara celulele bolnave pastrandu-le intacte pe cele sanatoase.  Toate celulele sanatoase au 3 enzine care le protejeaza impotriva oxidarii, si toate celulele au nevoie de oxigen pentru buna functionare in organism. Celulele nesanatoase nu au aceste enzime pentru a se proteja impotriva oxidarii, de aceea toate celulele nesanatoase inclusiv cele canceroase, devin  lipsite de aparare in fata ozonului.

Cancerul poate fi destul de usor de distrus daca se ajunge cu ozon la nivelul tumorii. Astfel cancerul apare din cauza lipsei oxigenului, nutritie neadecvata si toxicitatea ridicata din organism.

Ozonul omoara bacteriile,mucegaiul, virusurile , fungii si cancerul deoarece toate apar intr-un mediu cu putin oxigen.

Ozonoterapia trateaza si previne:

-edemele inflamatorii

– avand actiune bactericida,virucida si fungicida distruge bacteriile, virusii si fungii , tratand infectii cutanate, vaginale,stomotologice.

-hepatita B si C

– creste rezistenta organismului  in special a ficatului si rinichilor fata de efectul citostaticelor , reduce oxidarea excesiva tipica neoplaziilor si sporeste putetrea sistemului imun de a lupta cu celulele canceroase, jucand un rol ajutator in tratamentul anticanceros

– distruge bacteriile si virusurile

– diabetul, inclusiv asa numitul picior diabetic

– nivelul crescut de toxicitate din organism avand efect detoxifiant

Ozonoterapie se poate realiza prin:

Autohemoterapie- pacientului i se preleveaza o sange fiind apoi ozonizat si reperfuzat pe aceiasi vena.Procedeul este simplu,nedureros avand o multime de beneficii pentru organism, ajutand in cazul diabetului, cancerului,  afectiuni ale articulatiilor, fiind antiviral, protejand organismul impotriva radicalilor liberi.

Insuflatii cu ozon- vaginale sau rectale fiind folositor atat in cazul candidozelor vaginale cat si in cazul problemelor datorate de colon.

Injectare subcutanata sau intramusculara locala pentru dureri in zona lombara, hernie de disc.

Irigatii transcutanate sub saci de plastic rezistenti la ozon pentru a trata asa numitul picior diabetic.

 

Share this post

Back to Posts